Ny hemsida!

Vi har äntligen en ny hemsida och en ny adress.

Från och med nu kommer alla uppdateringar och information publiceras på:

http://www.äventyrsdagar.se

Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

Workshop!

OBS: Nytt  datum för detta event

Söndagen 29:e september kör vi workshop i Wizard-Games butik på Kvilletorget.

Denna gång skall vi främst fokusera på att bygga smycket och liknande som våra äventyrare kan pryda sina dräkter med. Vi kommer stå för materialet precis som vanligt. Deltagandet kostar 80kr.

Vi kommer starta kl 11:00 och arbeta fram till kl 17:00

Information om butiken finner ni här:
http://www.wizard-games.com/

Väl mött!

Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

En mörk gryning

Äventyrarna lyckades efter stor möda och med ovärderlig hjälp från Klan Korp att återfinna sin stulna livsessens. I den mörka skogen uppenbarade sig dock ett hot större än vad de kunnat ana. En mäktig häxmästare och förvridna tjänare bjöd på hårt motstånd och blev en utmaning även för de skickliga krigarna i Klan Korp. Vad som hänt med nämnda korpar vet äventyrarna inte då de tvingades fly hals över huvud från de förvridna krigarna.

En sak är dock säker. Detta hot kan inte bekämpas enbart med stål och mod. Magi av den mäktigare sorten behövs. Som av ett sammaträffande uppenbarade sig dock en man vid namn Ontir. Denne mystiske främling erbjöd sig att lära äventyrarna de konster de behöver i utbyte mot att få studera de mystiska stentavlorna.

Äventyrarna har nu valet att följa Ontirs önskemål med den förmodande belöningen som gengälld. Alternativen verkar få i jämförelse med vad som väntar dem. En sak är dock säker. Skogarna är mörkare nu än vad de någonsin varit och äventyrarna har ställts inför sin tuffaste utmaning hittills.

 

Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

In i mörkret

Äventyrarna måste på något sätt ta sig in i den dolda skogen för att finna sin stulna livskraft. Kanske finns det hjälp att få från oväntat håll och det ryktas att hittills okända personer siktats i skogarna. Vad deras intentioner är vet dock ingen. De mörka krafterna börjar bli alltmer påtagliga och skogen förändras sakta framför äventyrarnas ögon. De försvunna stentavlorna måste också hittas för att mysteriet skall kunna lösas. Skuggor från förr nalkas och mystiska ledtrådar börjar dyka upp. Den enigmatiska skogsvarelsen kanske har svar på vad som sker men att få denne att tala är lättare sagt än gjort.

Detta får vi veta under söndagen den 1:a September.

Väl mött!

Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

Ett nytt hot

Den mystiske främlingen som kallade sig ”Franz” visade sig vara något helt annat än han utgav sig för. Efter att ha lyckats lura sig till många av äventyrarnas själar försvann Franz in i en okänd del av skogen. Äventyrarna vet inte hur de skall nå denna mörka del av skogen. Grupperna måste på något sätt finna vägen in i den mörka delen av skogen samtidigt som konflikten och jakten på de mystiska stentavlorna trappas upp.

Hur detta skall sluta finner vi under kommande Äventyrsdag.
Vi ses alla söndagen den 4:e augusti.

Väl mött!

Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

Kollegiet efterlyser


Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

Skuggorna nalkas

Fejden mellan de tre fraktionerna har utkristalliserats till fullo och konflikten rasar till fullo.

Endast i närheten av den gäckande ”handelsmannen” är de tre grupperna något som när fredliga.

De mystiska stentavlorna är fortfarande kärnan i konflikten och även om många är osäkra på vad dessa uråldriga artefakter gör så är det säkert och sant att dessa är av stor vikt.

Dock har något annat börjat fånga äventyrarnas uppmärksamhet. En eller ett par skuggor har setts röra sig i skogarna. Rör det sig om fredliga vandrare eller är det frågan om ännu en spelare i maktkampen?

Detta får vi reda på under söndagen den 7:e Juli

Väl mött!

Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

Lugnet före stormen

De utvaldas led har splittras och Thorims följeslagare har tillfälligt drivit bort honom. De är dock säkra på att han kommer återvända. Kanske med nya krafter.

Samtidigt har kollegiets även brutit upp sina egna led. Heide Köhler står ingenstans att finna och många frågar sig vart hennes lojalitet egentligen ligger. Någon står inte rätt till och snart kommer antagligen sanningen uppenbara sig.

De försvunna lertavlorna gäckar fortfarande våra äventyrare. Något säger dem dock att de står närmare sanningen än tidigare men ansträngningen att nå dit kommer kräva mycket av dem. De är alla splittrade. De har alla nya motiv. Bara en grupp kommer nå fram.

Vi ses alla söndagen den  2:a juni

Väl mött!

Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

Förändringens vindar

Kampen mellan de utvalda och Kollegiets utsända fortsätter. Något är dock inte som det skall inom de egna leden. Det viskas om att gruppernas respektive ledare inte är vad de utger sig för att vara.

De anslutna äventyrarna kan komma att ställas inför nya utmaningar och kanske tvingas ifrågasätta sina lojaliteter. Vem säger egentligen det som de menar och vem har en hemlig agenda?

Detta kommer vi reda ut under söndagens äventyrsdag.

Väl mött söndagen den 5:e maj!

Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

Deltagarträff för Projekt Lazarus

Det eminenta arrangemanget Projekt Lazarus förärar oss med ett besök i Wizard Games lokaler. Detta för att anordna en workshop för kommande deltagare och ge ett tillfälle att träffa arrangörerna.

Vi rekommenderar alla som är intresserade av detta arrangemang att besöka Wizard Games, lördagen den 6:e april mellan kl 11 – 18.

För mer information, besök följande facebooksida: http://www.facebook.com/events/124524667731387/

Posted in Nyheter | Kommentering avstängd